Mineraler & Vitaminer för fjäderfä

Kiselgur för höns och fjäderfä, 1 kg

Förebygger kvalsterangrepp

Kiselgur är en gråvit mjölliknande jordart, som består huvudsakligen av kiseldioxid. Strö kiselgur i redet och tillsätt till hönornas sandbad så har du förebyggt för kvalsterangrepp.

  • 100 % ren kiselgur.
  • 60 månaders hållbarhet.
Biofarma AB Kiselgur 1 kg

Multivitamin Fjäderfä, 0,5 l

Svensktillverkat tillskott med vitaminer och selen

Ett tillskottsfoder i flytande form med en mängd nyttiga vitaminer och spårämnet selen. Det ger fågeln en allsidig vitaminförsörjning samtidigt som det stärker immunförsvaret. Multivitamin Fjäderfä återupprättar också vitaminbalansen vid och efter sjukdom. Producerad i Sverige.

  • Säkrar en allsidig vitaminförsörjning.
  • Återupprättar vitaminbalansen vid och efter sjukdom.
  • Stärker immunförsvaret.
Svenska Foder Multivitamin Fjäderfä 0,5 liter

PeckStone Fjäderfä, 10 kg

En mineralsten att picka på!

Ge dina fåglar lite extra sysselsättning! Peckstone är precis som det låter en sten som är till för att fågeln ska kunna picka på den. Den hjälper till att ge fåglarna utlopp för sitt naturliga beteende och på så sätt öka deras välfärd. Samtidigt som den kan hjälpa till att förhindra oönskat beteende såsom fjäderplockning får fåglarna i sig viktiga salter och mineraler. Den främjar på så vis en god benbildning och fjäderdräkt.

Peckstone kan användas till äggläggande höns, livkycklingar, slaktkycklingar, gäss och kalkoner. Beräkna en Peckstone per 800 värphöns/kalkoner och per 1000 kycklingar. Stenarna är godkända att använda i ekologisk produktion.

Peckstone Fjäderfä Eko

Snäckskal

För starka äggskal

Krossade ostron- och olika snäckskal används i samband med foder för att tillföra kalcium till värphöns vilket bidrar till starkare äggskal. Om de inte får tillräckligt med kalcium riskerar de att värpa ägg med tunt skal.

  • Naturlig produkt.
  • Kalciumkarbonat främjar starka äggskal.
OytaKrossat Snäckskal Ostronskal