NötMineralfoder

Primo KalvStart

Omtyckt startfoder till kalvar i pelletsform.

• Populärt pelleterat färdigfoder för spädkalvar.
• Mycket smakligt.
• Innehåller naturligt E-vitamin.

Primo KalvStart är Svenska Foders omtyckta startfoder till kalvar i den traditionella pelletsformen. Ett smakligt foder som under många år genererat nöjda kunder och hälsosamma kalvar med hög tillväxt. Råvaruvalet är gjort med hänsyn tagen framförallt till smakligheten och råvarornas förmåga att stimulera papillernas utveckling i vommen. Primo KalvStart innehåller smakämne som stimulerar konsumtionen och därmed tillväxten. Betain som förebygger vätskeförluster och reducerar förekomsten av diarré ingår och allt E-vitamin föreligger i naturlig form. Finns i säck om 15 kg och 600 kg (beställningsvara).

Primo Progress, 15 kg

Pelleterat färdigfoder för växande ungnöt.

• Pelleterat
• Högt proteininnehåll
• Passar intensiv köttdjursuppfödning

Proteinrikt färdigfoder för de snabbt växande tjurarna. Primo Progress håller en hög stärkelsenivå vilket ger goda förutsättningar för en hög tillväxt. Primo Progress i begränsad giva passar bra till rekryteringskvigor.

Beredd, 25 kg

Årstidsanpassad kalvnäring.

• Proteinrik
• Årstidsanpassad
• Skummjölk och vassleproteinkoncentrat

Proteinrik och populär årstidsanpassad kalvnäring. Beredd är en lätt syrad kalvnäring vars höga proteinnivå gynnar kalvens tillväxt och juverutveckling. Produkten är baserad på bland annat skummjölk och vassleproteinkoncentrat som båda har en väldigt hög smaklighet och smältbarhet. Sammansättningen är i övrigt gjord med råvaror som förser kalven med tillräckligt med näring, utan att mätta den för länge. Då kommer kraftfoderkonsumtionen fortare i gång. Tack vare en extra skonsam torkningsprocess garanteras att mjölkens naturliga antikroppar finns kvar i produkten och kommer kalven till godo. Beredd är ett bra val både för dig som vill använda samma kalvnäring under hela uppfödningstiden till kvigorna som för dig som vill ha en näringstät kalvnäring till dina tjurkalvar.

Mineralfoder

Deltamin Bas

Smakliga mineraler med mycket salt. 2 smakliga mineralfoder som täcker de flesta djurs behov.

Deltamin Di

Förser dikorna med organiskt selen och naturligt E-vitamin.

Deltamin Bete

Mineralfoder för betet. Extra smakligt mineralfoder som förser djuren på bete med bland annat det magnesium de behöver. Inga tillsatta vitaminer.

Slickbaljor

2 smakliga slickbaljor för betet, Easy-Lick High Mag och Deltamin Slick Nöt.

Det vi inte har på lager , beställer vi gärna hem till dig!